Per què serveix una fitxa paral·lelepipèdica i blanca? Aquesta i moltes altres preguntes més complexes van ésser respostes en els dos dies dedicats a l’Scrabble a Badalona, anticipant-ne el 3r Campionat.

D’una banda la sessió de portes obertes organitzada pel CNL de Badalona i Sant Andrià, Voluntariat per la Llengua de Badalona, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona – hi va estar present el regidor d’educació i esports, Joan Fernández -, i la FISC, una acció més que reeixida, si no més per la trentena de participants que van tenir l’oportunitat de conèixer i gaudir dels misteris amagats sota el nom de l’Scrabble.

I després (de fet cinc dies abans) la Festa del Badiu, multitudinària i joiosa, en què Joan Barceló i Francesc Gallèn van resistir dia llum l’allau d’encuriosits del Parc Can Solei, sota l’assolellat pòrtic de Ca l’Arnús, impartint classes ad hoc de Scrabble aplicat a totes les edats i tots els gustos! El vídeo que s’amaga darrere de l’estàtic fotograma d’avall en dóna bona fe…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.