Aquest mes teniu la darrera oportunitat per a guanyar-vos l’inscripció gratuïta al campionat del Prat! El divendres 15 a les 21 h, tenim el torneig “Prepara’t pel Prat!“.

I com el dissabte 30 de setembre, volguem o no, hi haurà molt soroll sobre si votar o no, dir “sí” o “no”, totes les tertúlies del món faran mil i una hipòtesis… desestresseu-vos fent un “Scrabble de reflexió” a les 21 h!

Ara mateix els dos campionats estan complerts, però és per a reservar els llocs (i que no s’apuntin anglesos despistats). Una mitja hora abans de començar, eliminarem els jugadors de reserva per a que us pogueu inscriure.

Mecànica del joc:

Cal estar registrat a https://www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble (gratuït) i estar dins la sala de joc (clicant JUGA ARA). Òbviament, cal que trieu el CATALÀ en el vostre perfil! A la pestanya de Tornejos veueu els diferents campionats: inscriviu-vos-hi i estigueu atents al dia i hora indicada, perquè llavors començarà el torneig, sens falta!

Hi ha un màxim de 8 participants, i si som imparells, hi haurà algun bye (com als campionats reals). Les partides estan sincronitzades: hi ha 10 minuts per a cada contrincant, cal utilitzar bé el vostre temps o us anirà a la contra! Entre partida i partida cal deixar la pantalla activada: quan sigui l’hora de la següent ronda (ho avisa) recomençaran les partides, canviant de contrincants, fins completar les tres rondes. És un campionat de semi-eliminatòries: hi haurà una primera ronda en què jugaran els 8 participants (si no hi ha cap bye). A la segona ronda, passen els guanyadors de la ronda anterior. Els dos guanyadors de la segona ronda jugaran una tercera per a disputar-se el primer i segon lloc, com els perdedors de la segona ronda, que s’enfrontaran per jugar-se el tercer i quart lloc.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.