La Federació Internacional de Scrabble en Català participarà al Festival DAU Barcelona 2018, en col·laboració amb Mattel.

Aquest Festival obre a les 10 del matí, i d’entrada gratuïta. Està enfocat a tots els aficionats als jocs i es pot anar en família.

Per una banda, amb una conferència dedicada a la ludificació a l’aula.

Per l’altra, estarem a un estand durant tot dissabte i diumenge, on hi podreu jugar amb diversos jocs de Scrabble (català, castellà i anglès, i també la versió júnior).

scrabble, catala, barcelona, fabra i coats, can Fabra, dau, BCN, DAU Barcelona, mattel

 

Dau Barcelona arriba a la setena edició com un gran festival de participació i de creativitat al voltant del joc de taula. És d’entrada lliure i s’adreça a un públic ampli. S’hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats. Té un espai propi per al joc infantil. El festival se celebra el dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre al recinte de Fabra i Coats.  També a la plaça de Can Fabra del barri de Sant Andreu.

Els jocs són l’única activitat de creació en què el receptor final (l’espectador) sempre és el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones que hi participen. A més, el joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que s’adreça a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats. A tots ells els hi oferim l’ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l’abast de tothom. Al festival, el sector d’editors de jocs de taula presents al mercat i un bon nombre d’entitats de tota mena de jocs en proposaran i ensenyaran a grans i petits. A partir de cinc anys tothom trobarà el seu espai de joc a Dau Barcelona.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.