Tornen a fer un concurs popular de Scrabble en català a les Festes del Poblenou 2022!

Com ja vàrem fer l’any 2019, ens trobarem al parc central del Poblenou (entre Diagonal i Cristóbal de Maura). Serà el dissabte 10 de setembre, a les 11.30 h per a fer un petit concurs de scrabble en català.

cartell scrabble Poblenou

La mecànica serà: tres partides a 10 tirades per jugador. Us preguem arribar un quart d’hora abans per començar puntuals!

Les incripcions es poden fer al Casal de Barri Bac de Roda mitjançant correu (entitat@acsbacderoda.org) o telèfon (93 303 24 47) o el mateix dia 15 minuts abans de començar.

La participació és gratuïta. Hi hauran premis per al les tres primeres persones classificades. El lliurament dels premis es farà el darrer dia de la Festa Major, durant la sobretaula del dinar de comiat.

És una activitat oberta a tots els públics, pensada per aproximar-se al joc de Scrabble en català, d’una manera lúdica i divertida dins el marc de les festes majors.

I si se us desperta el cuquet, podreu venir a les trobades del club de Scrabble del Poblenou. Aquestes es fan obertament al Casal tots els darrers dimecres de mes (a partir de les 18.30 h).

programa FM Poblenou

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.