El dilluns 9 de setembre va tenir lloc una nova actuació conjunta de la Federació Internacional de Scrabble en Català i el Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat l’Hescarràs, el Club de Scrabble Amics del Gornal de l’Hospitalet de Llobregat i el CNL de l’Hospitalet de Llobregat, a la festa major de Bellvitge, en defensa de la llengua, d’una manera lúdica i oberta.

La carpa muntada pel Grup Sardanista Tot Bellvitge va ser la més concorreguda, on pares i fills es van mostrar entusiasmats pels moments que van viure en jugar a l’Scrabble, un ver element cohesionant i socialitzant entre les persones de diferents generacions o orígens. L’experiència no podia haver gaudit de tant d’èxit, si no hagués comptat amb les veritables protagonistes: Gloria Garrido, Cristina Bassóns i Sayaka Kamikariya, que van transmetre a tots els assistents la il·lusió i l’alegria d’una dedicació total, una característica del club al qual pertanyen, l’Hescarràs.

Alba Conesa i Eva Rodríguez, responsables i ànimes de l’activitat, del CNL de l’Hospitalet de Llobregat,  van compartir també aquests sentiments, junt amb Emili Salas, del Grup Sardanista Tot Bellvitge.

L’Scrabble va demostrar una vegada més ésser un lligam i ressonador de la llengua catalana,  comptant amb l’agradable visita-sorpresa a la nostra parada del president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras.

Davant les càmeres de 8tv, presents a la festa major, el secretari de la FISC, Francesc Gallèn, va explicar el projecte de la Federació i de l’Scrabble escolar, possible gràcies a la magnífica tasca que els clubs components estan fent als més diferents indrets dels Països Catalans, emprant el joc de Scrabble en defensa de la llengua catalana.


1 comentari

Magdal Falcó López · 13 de setembre de 2013 a les 17:24

Uauuuu! Quina enveja, l?Oriol és el meu líder. Serà el primer President de la Catalunya republicana.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.