Un nou campionat ha entrat a formar part del circuit de la Federació Internacional de Scrabble en Català, a l’Hospitalet de Llobregat, l’amfitrió del qual és el Club de Scrabble l’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat, al juny, una setmana després del 2n Concurs del CNL de l’Hospitalet de Llobregat. L’escenari de luxe ha estat la Biblioteca Tecla Sala, envoltats d’una atmosfera carregada de lletres, de llibres i de publicacions…

El mateix dia que s’estava celebrant un altre campionat del circuit de la Federació Internacional de Scrabble en Catalàel 1r Torneig de Sant Joan de Labritja (Eivissa), la mateixa il·lusió i l’amor per la llengua han fet dringar les fitxes i trobar scrabbles a l’Hospitalet de Llobregat.

Després de cinc rondes disputadíssimes, han estat guardonats els guanyadors absoluts i de les més diverses categories de rècords.

Montse Hergueta, del CS Queimada, va guanyar l’or, junt amb un anell artesanal, un doble llibre i un clauer commemoratiu.

Eulàlia Abelló, del CASC, va assolir l’argent, un anell artesanal, un llibre cortesia de l’editorial Teide i un clauer commemoratiu.

Pep Vinyals, del CS Queimada, va aconseguir el bronze, un anell artesanal creat per Juan Carlos – soci del club hospitalenc, un llibre cortesia de l’editorial Teide i un clauer commemoratiu.

Han estat mereixedors de rècords:

Isabel Antonino – premi per al jugador novell,

Enric Borràs – premi per la jugada de més puntuació (minaret, de 100 punts),

Arola Conesa – premi per la millor jugada amb la lletra H, pròpia de l’Hospitalet (hes, de 56 punts),

Sayaka Kamikariya – premi al millor jugador de l’Hospitalet de Llobregat,

Nemesio Moreno – premi a la més gran nombre de scrabbles (13).

La classificació final ha quedat de la manera següent:

Al web del Club de Scrabble de l’Hospitalet es pot llegir una crònica molt detallada…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.