4t Torneig Interinstituts de Scrabble en Català de L’Hospitalet 2017
S`ha celebrat el 4t TORNEIG INTERINSTITUTS DE SCRABBLE EN CATALÀ organitzat per L’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet i el Club de Scrabble de L’Hospitalet amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, l’Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català.

CARTELL_INTERINSTITUTS_2017__o.jpg

 

Per quart any consecutiu se celebra el Campionat escolar entre instituts a l’Hospitalet de Llobregat aquest cop 4 instituts han estat en el magnífic entorn del Museu d’Art de l ‘Harmonia, un espai ideal per al desenvolupament del Torneig, IES Margarida Xirgu, IES Bisbe Berenguer, IES Santa Marta, IES Fontserè.Donem les gràcies sobretot als participants, els alumnes dels quatre IES que amb la seva esportiva actitud han anat ronda darrera ronda aprofundint en el ritme de joc i en la sana competitivitat i desgranant paraules que al principì semblaven resistir-se.

HOSPI_7_.jpgHOSPI_5_.jpg

Agraïm també la magnifica organització dirigida per l’ Andreu Espínola, tècnic de la AELH i al seu equip, Brenda, Maria, Àngela i Felipe.que han fet del campionat una experiència molt agradable.Aquest quart Torneig ha deixat constància de la gran progressió de les veteranes i veterans i el prometedor futur dels novells.

Hosp_1jpg.jpg

L’ escola Santa Marta ha marcat des del principi les primeres posicions i han demostrat que s’han preparat a consciència per arribar a la Gran Final tant del dia 25 de març al Prat com el dia 1 d’abril a Barcelona.

HOSPI_4_jpg.jpg

Classificaci_LH_Escolar_3r4t_2017.jpg

 

HOSPI_6_.jpg

Classificaci_LH_Escolar_1r2n_2017.jpg

 

HOSPI_3jpg.jpg

Com sempre la ciutat del Prat de Llobregat acollirà aquest esdeveniment, a l’Escola del Parc, carrer Fondo d’en Peixo 3, entrada per avinguda del Canal, per la tarda a partir de les 16,15. secundària 1r-2n. Les escoles amb representants de 3r i 4t de secundària passaran  a la Gran Final de l’1 d’abril a Barcelona a la Biblioteca Sagrada Família, c / Provença 480, al matí a partir de les 10,15hores

tota la informació a :www.scrabbleescolar.cat

i per entrenar una nova eina vàlida del joc de l’ scrabble en lìnia per a tots els dispositius, els primers 30 dies de manera gratuitawww.mindsportsacademy.com/ca/scrabble

BANNER_MIND_SPORTS_ACADEMY.jpg

 

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.