El CNL de l’Alt Penedès i el Garraf organitza tallers oberts de Scrabble en català!

El dia de la inauguració, dimecres 7 de març, davant d’una trentena de persones, vam fer la presentació del joc des de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

La resta de trobades seran els dijous alterns de 19 a 20.30 h (22 de març, 5 i 19 d’abril i 3, 17 i 31 de maig), dirigides pel vilanoví Jordi Pujol, i Victòria, voluntària lingüística i amb la col·laboració de Queti Vinyals, dinamitzadora del VxL de Garraf.

L’activitat es durà a terme a l’Agrupació Excursionista Talaia (c/ Comerç, 4, Vilanova i la Geltrú).

No cal saber-ne per apuntar-s’hi, el més important és tenir ganes de divertir-se jugant i practicar el català d’una manera lúdica!

Va ser una presentació (taller-col·loqui) amb una participació molt activa dels assistents, demostrant un alt nivell en el coneixement de les paraules i també en la dinàmica del joc de Scrabble, augurant la llavor d’un bon grup de joc per a un proper futur.

 

Queti Vinyals, dinamitzadora del VxL de Garraf, va conduir l’acte presentant la relació d’actes relatius a l’any Pompeu Fabra a la ciutat.

Joan Pons i Francesc Gallen de la Federació Internacional de Scrabble en Català van presentar el joc, amb una breu ressenya històrica des dels seus començaments als Estats Units i els inicis a Catalunya i les opcions, eines i suport des de la FISC.

Com a colofó ​​a l’acte, Jordi Pujol, coordinador de la Federació i responsable del primer grup de Scrabble a Vilanova/Garraf i Victòria, una entusiasta voluntària lingüística, van desglossar els dies de trobades i la manera de coordinar-se amb les persones interessades en aquesta activitat.

Finalment fer una ressenya de la presència de Teresa Tort… iniciadora fa més de 23 anys del primer Campionat Escolar de Scrabble a Castelldefels i inspiradora de l’actual IX Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.