17 de febrer se celebrà a Nules el III CAMPIONAT SCRABBLE EN VALENCIÀ amb la partipació de vora 180 alumnes d’ESO de 1r i 2n cicle. Des del CLUB SCRABBLE CASTELLÓ COMARQUES, organitzador d’aquest tercer campionat, volem agrair la participació, la il·lusió i l’entusiame dels alumnes participants, així com l’esforç i el temps que han invertit els professors de valencià que han cregut en el nostre projecte dels IES MATILDE SALVADOR (Castelló de la Plana), J.B. PORCAR (Castelló de la Plana), BROCH I LLOP (Vila-real), SES BENASSAL, LA VALL D’ALBA, EL PRAT (Torreblanca), JAUME I (Borriana), ALMENARA, BENIGASLÓ ( la Vall d’Uixò), ÁLVARO FALOMIR (Almassora) I GILABERT DE CENTELLES (Nules).

El Saló Multifuncional de Nules va acollir aquesta tercera edició que va comptar amb la presència del Director General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana RUBÉN TRENZANO al qual agraïm especialment la seua assistència i el seu suport al nostre projecte. La promoció del valencià passa per la llengua pròpia i en aquest sentit el joc esdevé un dinamitzador fonamental. Aprendre llengua de forma lúdica i cooperativa és l’objectiu d’aquest campionat.
L’acte també va comptar amb la presència del regidor de normalització lingüística i educació de Nules RAMON CANUT i dels directors dels IES GILABERT DE CENTELLES, PASCUAL PIQUER, i del ÁLVARO FALOMIR, VÍCTOR BAGAN.

Donem les gràcies també a l’Ajuntament de Nules per la seua col·laboració i implicació en el projecte i a l’Ajuntament d’Almassora.
Volem agrair també als membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) Francesc Gallen, Adela Ruiz i Arola Conesa la seua col·laboració i el seu recolzament. Imprescindibles per a l’èxit d’aquest III CAMPIONAT. Gràcies companys!
Enhorabona a tots els participants i especialment als guanyadors

 

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.