V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_foto_grup

No podem assegurar si el Mag Lari hi ha tingut res a veure, tot fent servir els miraculosos poders rosacis dels flamencs de ses Salines, el que sí és cert és que l’Ari ha tornat a ocupar l’esglaó més alt del podi, ara del V Campionat de Sant Jordi de ses Salines.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_1_ariadna_roig

Segurament l’atractiu hi ha estat apujat pels premis llibrescs, atorgats a tots els participants.

Segons certs testimonis anònims i d’altres amb nom i cognoms, un dels competidors sabem que ha posat a la pràctica una arma infal·lible de construcció massiva, el somriure. És així com Jaume Vidal ha arribat a gaudir d’un simbòlic argent, com a segon classificat.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_2_jaume_vidal

Aquesta vegada no ha pogut portar la Nahir, la més jove esperança eivissenca, així que, a través de bones jugades, s’ha dedicat a preparar el terreny per a la medalla de bronze, merescudament assolida per Tomeu Perelló.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_3_tomeu_perello

El planter, emperò, s’està engrandint, aquesta volta amb el joveníssim Lluís Ramon, guanyador d’una agradable experiència i del premi al jugador debutant.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_debutant_lluis_ramon

Alguns diuen que ha estat el marriment, mes la realitat indiscutible és que una gran jugada amb el dígraf NY, enyor, li ha valgut el premi corresponent a Neus Cardona.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_ny_neus_cardona

Fruit del pensament subconscient en els quartons i de l’atzar de les fitxes, Maria Planells s’ha afermat el premi a la jugada de més puntuació: fitadors.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_millor_jugada_maria_planells

Acumulant amb perícia escrable rere escrable, Neus Torres se n’ha erigit en la màxima anotadora.

V_Campionat_Sant_Jordi_ses_Salines_nombre_scrabbles_neus_torres

Alícia Acosta ha garantit un excel·lent arbitratge durant el V Campionat de Sant Jordi de ses Salines.