La FISC ha rebut una menció especial del Premi Pompeu Fabra, junt amb les altres entitats del Cens pel Foment de la Llengua Catalana.

Aquesta menció especial, consistent en una litografia i un diploma, el va recollir la nostra presidenta. Aquest premi és un reconeixement a la tasca de tots els clubs i grups de joc de la Federació Internacional de Scrabble en Català i totes les persones que han col·laborat i col·laboren a la difusió de la nostra llengua a través d’aquest joc.

El lliurament dels premis Pompeu Fabra 2018 va tenir lloc el 23 d’octubre a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya. Aquest acte el va presidir la consellera de Cultura, Laura Borràs i la Directora de Politica Lingüística, Ester Franquesa Bonet.

Els premiats en la setena edició dels premis Pompeu Fabra són:

  • En la categoria de projecció i difusió de la llengua catalana. L’Associació d’Editors en Llengua Catalana.
  • En la categoria trajectòria professional, científica o cívica. Els professors Mila Segarra i Neira i Jordi Mir i Parache.
  • En la categoria socioeconòmica. König.
  • En la categoria de comunicació i noves tecnologies. L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català.
  • En la categoria incorporació a la comunitat lingüística catalana. El presentador i cantant Halldór Már (en la foto amb el relacions institucionals de la FISC, Armand Sanmamed).
  • En la categoria de voluntariat lingüístic. El voluntari Ramon Rom Sagristà.

El Jurat ha decidit per unanimitat, amb motiu de l’Any Fabra, de fer també una menció de reconeixement especial a les 214 entitats que formen part actualment el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.