El Club de Scrabble en Català de Canet de Mar i la Plataforma per la Llengua de Canet de Mar, amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística del Maresme, la Federació Internacional de Scrabble en Català i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Canet de Mar, organitzen el I Concurs de Scrabble del Maresme, el dissabte 9 de novembre, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, a la planta baixa de la Masoveria (Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora a la riera Gavarra, s/n de Canet de Mar).

El concurs es jugarà a 3 rondes, seguint el sistema suís, amb un màxim de 10 tirades per ronda. Consulteu-ne el reglament genèric a l’enllaç següent: https://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2012/09/Reglament-de-les-partides-classiques-2012-2013f.pdf.

A l’inici de l’acte, rebreu les indicacions oportunes. La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins a un quart d’hora abans de començar el concurs. El correu de contacte i inscripció telemàtica és: plcanet@plataforma-llengua.cat.

Les places són limitades. Hi haurà premis per als primers classificats i per la millor jugada amb L·L (la ela geminada).

En prémer l’enllaç d’avall, podreu repassar els vocables que generen jugades entre 3 i 7 fitxes amb L·L:

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble