6è Torneig de Scrabble Escolar de Sabadell 2017
Malgrat la intensitat de la tempestat d’un tÍpic matí d’octubre, 116 alumnes de l’Institut Pau Vila de Sabadell es van reunir al taller de Scrabble en català organitzat per l’equip de l’Scrabble Escolar per endinsar-se en els fonaments i l’estratègia de l’ Scrabble, per primera vegada.

pau-vila-2

Al llarg de les quatre sessions, de les quatre aules de segon d’ESO, van aconseguir coneixements nous com paraules desconegudes però bàsiques per a l’Scrabble en català: “al·lè”, “ça” i “ço”, el tastet de l’anagramador i el joc en línia “Catamots”.
A l’hora d’haver de decidir quina paraula posar sobre el tauler, amb l’afegit de fer el màxim de punts, neixen no pocs dubtes. És aquí on intervé l’ajut de jugar en parelles, on la col·laboració esdevé un element primordial i l’intercanvi d’opinions moltes vegades porten a la millor elecció.

https://youtu.be/GyaDpnCjsFA

Tots s’ho van passar molt bé! Veure el somriure i els ulls completament il·luminats d’aquests nois i noies , aconseguint tot això a través de l’Scrabble, és la nostra màxima motivació per promoure aquest joc entre els joves.

pau-vila-1-unnamed

Agraïm al Director del centre Josep Lluis Navarro i al professorat del centre l’iniciativa d’introduir el joc de l’Scrabble a les aules. També la magnífica organització duta a terme per la coordinadora de segon la Marina Giannoni i el tutor, Toni Isarch, per facilitar la tasca a l’equip de l’Scrabble Escolar, la Sayaka i en Francesc.

Esperem veure les parelles representants a la Final prèvia de Sabadell el divendres 10 de març a la tarda a partir de les 4 a l’Escola Sant Nicolau.
D’on sortiran les parelles que representaran la ciutat i a l’escola en les grans finals que es disputaran el dia 25 de Març al Prat de Llobregat, matí, primària 5è-6è i per la tarda secundària 1r-2n.
I el dia 1 de abril de 2017 la Gran Final dels més gran de 3r-4t de secundària al matí a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona.

Totes les IMATGES i VÍDEOS

#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble www.fiscrabble.catwww.scrabbleescolar.cat #catala #cnl

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.