Dues alumnes de l’Escola Santa Marta L’Hospitalet guanyen el campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017 per la seva implicació i dedicació.
La Berta i l’Andrea són alumnes de l’escola Santa Marta de l’Hospitalet, i han demostrat el seu nivell de Scrabble al campionat dels Països Catalans. Tot va començar com un joc i ara formen una parella d’alçada que els hi permet passar-s’ho bé i aprendre noves paraules.
Es diuen Berta i Andrea i porten dos anys jugant a l’Scrabble. Tot va començar quan el seu professor de català va animar-les a participar en un torneig d’aquest joc de taula que es celebrava a L’Hospitalet.
Ha passat el temps i les dues noies es van aficionar cada dia més a aquest joc fins arribar a ser expertes. S’ho passen d’allò més bé, han aconseguit que alguns companys s’hi apuntin i han après noves paraules del català i altres dialectes del nostre idioma.


Ara s’han proclamat campiones de Scrabble Escolar dels Països Catalans ja que s’entenen a la perfecció. L’Scrabble és un joc de tauler lingüístic on s’ha d’acumular la màxima puntuació possible formant paraules. Però la història de la Berta i l’Andrea no s’acaba aquí, perquè el 10 de juny participaran al cinquè Campionat de Scrabble en català que es farà al Centre Cultural Tecla Sala.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.