Us compartim la crònica del XV Obert de Scrabble en català de El Prat, feta pel seu president, Francesc Gallén.

15 anys de Campionats, ininterromputs, de Scrabble en Català. 21 competidors s’han donat cita en aquest tradicional torneig un dels més longeus del panorama de l’Scrabble en Català.

Components de diferents Clubs i ciutats s’han trobat a l’esdeveniment: Sabadell, Barcelona, El Vendrell, Cardedeu, l’Hospitalet de Llobregat, El Masnou, Premià de Mar, Sant Andreu de la Barca…

Veterans i noves cares s’han enfrontat d’una manera esportiva i no exempta d’emoció durant sis rondes, on l’experta jugadora Marta Rovira (El Vendrell) ha estat la indiscutible triomfadora invicta (sis de sis), seguida per l’incombustible i animós Carles Casanyes (Sabadell) amb cinc victòries i, en tercera posició, amb certa sorpresa per la seva part, una de les jugadores del circuit amb el joc més alegre i senzill, Montse Hergueta del Club de Scrabble Sant Andreu de Palomar.
Com sempre l’Adela, del Club de Scrabble de El Prat de Llobregat, el club amb més de 20 anys de vida, no només ha fet les tasques d’arbitratge, si nó que ha dinamitzat el lliurament de premis amb la seva habitual simpatia i saber fer.

Cap concursant s’ha quedat sense premi, mínim reconeixement per la seva presència en aquesta jornada de Scrabble en Català. Destaquem a Jordi Comasòlives, del Club de Scrabble Sant Andreu, amb la seva estrena en un campionat oficial del circuit de la FISC.
Gràcies tots els que heu vingut i als que ja no hi sou, perquè gràcies a vosaltres heu fet gran a aquest Club i les activitats de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

1r Lloc Marta Rovira (El Vendrell)
2n Lloc Carles Cassanyes (Sabadell)
3r Lloc Montse Hergueta (Club Scrabble Sant Andreu de Palomar)
4t lloc Salvador Batlle (Sabadell)
5è lloc Francesc Gallèn (El Prat)
Millor scrabble amb Ç Joan Sans (El Vendrell)
Millor debutant Anna Salgot (Ateneu barcelonès)

Hem tingut la sort de comptar amb una decoradora d’excepció, la Mercè Sifré, que ens ha omplert de llum i alegria la sala amb les columnes de colorits globus li agraïm la seva aportació i esperem seguir col·laborant en propers esdeveniments.

I, com no, agrair al CC Sant Jordi Ribera baixa les facilitats per al desenvolupament de l’activitat i l’Ajuntament del Prat pel seu suport en aquestes activitats culturals, tant d’adults com d’escolars, on la llengua esdevé un element de cohesió i integració.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.