El segon campionat de Scrabble en català de Gràcia Cassoles s’ha celebrat el 4 de març de 2023 a l’Espai Jove la Fontana, a la Vila de Gràcia. Vint-i-dos jugadors pertanyents a diferents clubs han disputat un campionat de format clàssic amb sis rondes, tres al matí i tres a la tarda. Les partides han estat molt disputades; han posat a prova les capacitats lèxiques i estratègiques dels experimentats participants.

jugant a scrabble

El podi final l’ha encapçalat el líder gairebé perenne del rànquing RaScCat, el sabadellenc Carles Cassanyes. El del Vallès Occidental continua mostrant-se intractable en tot campionat on jugui. L’argent se l’ha endut David Roig; el gracienc ha comptat amb l’atot de competir en camp propi. La tercera posició ha recaigut en la vilanovina Marta Rovira, patentizant que la capital del Garraf és un planter d’escrabblistes de nivell.

guanyadors del campionat de Gràcia

S’ha fet una menció especial a Salvador Batlle. El també sabadellenc ha assolit una meritòria quarta posició que el reafirma com a jugador de gran vàlua. La barcelonina Rosa Maria Cot s’enduu el premi a la millor jugada amb G (de Gràcia i Gervasi) mentre que la jugadora sub 1000 més ben situada ha estat Anna Salgot del grup de joc de l’Ateneu Barcelonès.

classificació final del campionat de Gràcia

La pugna damunt els taulers i la germanor entre participants han dominat en tot moment el clima de campionat. Una exquisida coca lleidatana ha restituit les forces dels esforçats jugadors, un cop abandonats faristols i saquets. La família scrabblística catalana restarà amatent a les noves convocatòries que anirà publicant la FISC. I fins el proper campionat de scrabble de Gràcia, tindran temps per anar ampliant lèxic i perfilant estratègies de victòria.

foto de grup

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.