Hem dut a terme el 1r torneig de Scrabble duplicat de Barcelona, amb el grup local de Barcelona de Plataforma per la llengua.

Aquesta era una activitat complexa de realitzar pels protocols anti-covid, però s’ha pogut fer tenint-les presents…

Material (en repòs durant setmanes) posat a taula amb guants, distància entre jugadors, gel hidroalcòholic i termòmetre a l’entrada. Com les mascaretes dificulten la comprensió (i quan es dicten les fitxes a utilitzar és summament important entendre-les) hem utilitzat un altaveu amb les frases pregravades. També hem fet la prova de fer servir el WhatsApp en lloc de les paperetes per lliurar la jugada a la jutgessa Cristina.

La major part dels participants no havien jugat abans una partida duplicada, així que, a les primeres rondes, el jutge Francesc ha ajudat una mica, sobretot pel tema de les coordenades.

1r torneig scrabble duplicat Barcelona

La partida era temàtica… Hem començat amb un VERMUT, que hem anat acompanyant de FORMATGE, CLOÏSSES i altres cosetes per picar, i ens ESBARGIM a la TERRASSA mentre fem l’APERITIU.

Encara que era una trobada festiva per iniciar futurs campionats a la Ciutat Comtal, els tres primers classificats s’han dut un escumós record! La Conxita, la Teresa i en Francesc posen orgullosos amb els trofeus.

1r torneig scrabble duplicat Barcelona en català

Compartim un petit vídeo de la jornada:

Aquest primer torneig de Scrabble duplicat esperem que doni pas a noves activitats i campionats amb el grup local de Barcelona de Plataforma per la llengua!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.