La segona edició de la Copa Jove de Scrabble ha aplegat vint-i-sis joves entre 16 i 21 anys, procedents del País Valencià i de Catalunya: Almassora, Nules, Tarragona, València, Caldes de Montbui (Barcelona), Moncofa…

L’acte es va dur a terme a València, a l’Edifici Octubre d’Acció Cultural del País Valencià.

A la Copa Jove els participants juguen sense parella, a sac complet (sense límit de tirades) i durant 3 rondes. Per tant, ja utilitzen la normativa i el sistema dels campionats d’adults.

Us adjuntem els 3 guanyadors i la classificació:

1r Lloc Sergi Portalés IES Gilabert de Centelles (Nules)

2n Lloc Laura Gómez IES Gilabert de Centelles (Nules)

3r Lloc Neyda López Universitat Rovira i Virgili (Tarragona)

guanyadors
classificacions

Vídeo del parlament d’obertura del Campionat, un al·legat de convivència i tolerància amb la llengua com a element comú d’integració.

I com que no podia faltar, el vídeo resum de tota la jornada, inclosa la ruta de colofó de la jornada, la Ruta Medieval de la mà de l’Albert, un guia magnífic… que va fer del recorregut un veritable plaer de coneixement de les parts més secretes de l’arquitectura i monuments.

Organitzat per Acció Cultural del País Valencià i pel Club de Scrabble Castelló-Comarques, amb la col·laboració de Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català, i el suport de la Conselleria d’educació, cultura i ciència de la Generalitat Valenciana i del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.