Un centenar d’estudiants de cinc instituts, per 6è any consecutiu, competeixen a l’Scrabble Escolar

Organitzat per Scrabble Escolar, L’Hescarràs (el Club de Scrabble de l’Hospitalet) i l’AELH. Amb el suport de  l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

IES Margarida Xirgu, IES Bisbe Berenguer, IES Torres i Bages, Escola Canigó i Escola Santa Marta.

104 estudiants de cinc instituts al 6è any de Scrabble escolar, emocions i rauxa en directe…

Classificació 1r-2n d’ESO.
Recordar que les 8 primeres parelles aniran a la Gran Final d’Altafulla, Tarragona (amb possibilitats que puguin ser les 10 primeres posicions, ho comunicarem amb temps).
1r Lloc Joel Illán i Xavi Patón de l’Escola Santa Marta
2n Lloc Pusti Patel i Annie Delgado de l’IES Margarida Xirgu 
3r Lloc Carla Vicario i Carla Luque de l’IES Bisbe Berenguer

Classificació 3r-4t d’ESO.
Recordeu que les 8 primeres parelles aniran a la Gran Final dels Països Catalans  del 18 de maig a Barcelona a La Lleialtat Santsenca (al costat de la plaça de Sants, Carrer Olzinelles 31). Horari 10,30 matí per confirmar les inscripcions.
1r Lloc Josep García i Jonathan Pascual, Escola Santa Marta
2n Lloc Gloria González i Carlota Martínez, Escola Santa Marta
3r Lloc Júlia Gallego i Bernat Quintillà, Escola Escola Canigó

Gràcies, mestres, professors, directors d’escola… i com no a tots els ALUMNES participants, tots del primer fins el darrer, han sigut uns CAMPIONS… els veritables protagonistes d’una jornada on la llengua ha sigut el nexe d’unió d’una manera lúdica i de cohesió.
Donem les gràcies també a l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet que any rere any ens dona el seu suport i ens permet estar en el magnífic Espai Jove… també per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat pel seu reconeixement a la tasca del Club de Scrabble de l’Hospitalet i per extensió a l’Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català.

Tota la informació a www.scrabbleescolar.cat i www.fiscrabble.cat

Ja tenim el vídeo de la jornada d’ahir, el VI Torneig Interinstituts de Scrabble en Català de L’Hospitalet de Llobregat 2019 a l’Espai Jove Ca’n Arús de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.