La Biblioteca Comunal d’Encamp (Andorra) torna a organitzar un campionat de Scrabble obert a qualsevol participant de parla catalana. De fet, hi ha garantida la participació d’alguns jugadors de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

El campionat s’estructurarà en sis partides de dos jugadors cadascuna. Tres es realitzaran al matí i les altres tres a la tarda. Cada partida tindrà una durada màxima d’una hora i es cronometrarà el temps de cada jugador. Els termes dubtosos seran validats pel Leximots.

Hi haurà quatre premis: al primer i segon classificats, un tercer a la major puntuació per al que aconsegueixi posar totes les lletres en una mateixa jugada, que es diu ‘fer un scrabble’, i un quart a la jugada que posi la paraula andorrana o pirinenca amb més puntuació; a més, hi haurà una distinció pel millor debutant andorrà.

*El nombre màxim de participants és de 20 persones. El campionat és gratuït i per reservar plaça cal trucar al telèfon +376 732 704 o bé per correu electrònic a l’adreça biblioteca@encamp.ad

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions: +376 732 704

Nombre de places: 20

Hora: A les 10:30 h

campionat Encamp de scrabble

Biblioteca Comunal d’Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d’Encamp organitza un bon grapat d’activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.

Una part d’aquesta activitat s’ha dut a terme amb el finançament de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.

Referències als mitjans…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.