Dissabte 21 d’octubre, a les 9.30 h del matí, ens rebran a la Biblioteca Comunal d’Encamp on ens esperen amb l’esmorzar i molts premis!

Campionat organitzat pel Comú d’Encamp, la seva Biblioteca Comunal i la Federació Internacional de Scrabble en Català, en el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre.

Aquest campionat constarà de cinc rondes, tres al matí i dues a la tarda (per a que no es faci massa tard).

Sobretot, no oblideu a casa el vostre DNI o passaport!

Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu electrònic: fedintscrabblecatala@gmail.com

En aquest campionat la inscripció és gratuïta, està adreçat a persones a partir de 16 anys i estarà limitat a trenta persones que s’hauran d’haver inscrit abans.

REGLAMENT

Seran cinc rondes d’un contra un, seguint el sistema suís. Les partides seran de 25 minuts per a cada contrincant, per necessitats de temps de la biblioteca. El torneig es regeix pels reglaments de la FISC.

PREMIS

Els premis encara són més llaminers que l’any passat, animeu-vos!

– 1r classificat: un iPad mini + un joc de Scrabble

– 2n classificat: un lector ebook + un joc de Scrabble

– Premi a la millor jugada de paraules andorranes (estem pendents de rebre la llista de paraules, potser algunes no consten als diccionaris oficials, però en aquesta ocasió s’admetran): un val per la compra de llibres + un joc de Scrabble

– Premi al millor jugador/a d’Encamp (o rodalies): un val per la compra de llibres + un joc de Scrabble

HORARI

9.30 h – Rebuda dels participants

10.00 -13.00 h – Rondes 1, 2 i 3 de partides clàssiques

13.00-15.00 –  Dinar. S’ha parlat amb restaurant El Caliu d’en Josep (foto amb el menú a continuació).

15.00-18.00 – Rondes 4 i 5 de partides clàssiques

18.30 – Lliurament de premis i cloenda del Campionat

MENÚ

El preu del menú no inclou l’IGI (4,5%) ni la beguda.

INFORMACIÓ ÚTIL

Viatge a Andorra:

— Amb cotxe propi.

— Amb DirectBus (autobus directe des de Aeroport-Sants fins a Andorra). Si només es vol anar pel campionat, es pot agafar el 1r autobus per pujar a Andorra i baixar a Barcelona amb l’últim o penúltim del dia. L’autobus s’atura a Andorra la Vella, però hi ha autobusos freqüents entre els municipis (L2 passa per Encamp, passa cada 15 min).

— També hi ha autobusos que passen per altres municipis, apart de Barcelona ciutat, encara que alguns amb tanta antelació encara no tenen dades disponibles (consultat a http://www.reserbus.es/)

Allotjament a Andorra:

— A Encamp hi ha alguns hotels. Tenim bones referències de l’Univers (http://www.encamp.ad/planifica-la-teva-estada/allotjament).

— Si es prefereix un lloc més cèntric, hi ha més hotels a Andorra la Vella, per exemple. Val la pena consultar webs com http://www.buscounchollo.com/, per si trobeu alguna oferta interessant.

Activitats de cara a diumenge:

— A​l​ mateix Encamp hi ha coses interessant a visitar, com l’església romànica, quatre museus a la mateixa vila, rutes culturals, itineraris ecoturístics, força camins per practicar el senderisme, vies ferrades, cicloturisme… (http://www.encamp.ad/que-fer)

— Si es va a la capital, hi haurà botigues disponibles, Caldea o d’altres activitats… La web d’informació és www.andorrainfo.com


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.