Us desitgem un Bon Any Nou 2022

Si haguéssim de definir l’any que està a punt d’acabar amb poques paraules, segurament hauríem triat “any de l’esperança”…esperança en les vacunes, esperança en un cert retorn a la normalitat. I malgrat les anades i les vingudes, podem dir que les esperances s’han complert.

En el nostre cas, el cas de l’scrabble en català, l’esperança era recuperar una certa presencialitat. Perquè, tot i que ens en havíem sortit – i hi continuem- en traslladar el joc a les xarxes (Catamots, Leximots, Lligues Catamots per a adults i escolar), teníem molt clar que l’essència de l’scrabble, rau en recuperar l’emoció del joc cara a cara, en recuperar els espais de socialització que signifiquen les trobades de clubs i grups i els tornejos.

Aquesta esperança es va convertir en una realitat després de l’estiu. Vam tornar a trobar-nos en la majoria de clubs i grups i en algunes competicions: Gràcia, Andorra o, fins i tot, experimentant amb noves modalitats, com l’scrabble total de Sant Andreu. Aquesta és la màgia de l’scrabble

Però aquesta màgia no hauria estat possible sense tots i cadascun de vosaltres, dels que veniu als nostres clubs i grups, dels que participeu en els nostres campionats, de la gent que juga amb nosaltres a les fires i festes majors. Des de la FISC, us volem agrair la vostra esperança i la vostra perseverança i volem que compartiu amb nosaltres el desig que l’any que comença sigui el de la consolidació de tots els nostres i els vostres anhels.

A tots, un feliç any 2022.

FISC


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.