Taller de Scrabble a la Biblioteca del Sud de Sabadell gràcies a la bona predisposició de Jordi Bosch, coordinador dels grups de treball de les àrees infantils de les Biblioteques de la Ciutat, que ens ha obert les portes de la instal·lació, hem continuat la tradició l’scrabble Escolar en català amb aquest taller estiuenc, prova pilot. Han acudit a la cita l’Arnau, el Mateu i el Martí, tots ells finalistes i en Marti actual campió de Primària del VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017, de l’escola Nostra Llar.

Ha estat un taller de repàs, de començar a jugar un contra un, d’explicar normes i algunes estratègies, els pares atents també han seguit amb molta atenció les explicacions que el monitor Francesc anava desgranant. després de dos partides molt intenses dels petits els ha tocat el torn a la gent gran i l ‘Enric la Núria i el Francesc amb les indicacions i suport dels més joves s’han enfrontat en una partida en què han saltat espurnes, triomfant com sempre la esportivitat i passant una estona agradable, jugant i veient paraules noves del català.


Vist l’èxit de la trobada i que d’ altres pares i nens no han pogut assistir per les dates, arribarem a acords amb Jordi Bosch per repetir l’experiència a partir de setembre a la Biblioteca, un espai adient pel joc de paraules més famós del món.
I recordeu, per aprendre a jugar en línia, des de qualsevol dispositiu: www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble
No oblidis posar CATALÀ al teu perfil, i jugaràs sempre gratuïtament en aquesta llengua!
www.l-hescarras.cat www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat
També baixa`t el LEXIMOTS, Per fi, ha arribat l’app que tots els jugadors de Scrabble en català necessitàvem! És una eina molt útil per a consultar paraules i ajuda a millorar en el joc.
Treballa fora de línia, per tant sempre estarà disponible! Així que, encara que no es tingui wifi en cert moment, es podrà utilitzar sense problemes.
Aquesta app es composa de tres apartats: Validador, anagramador, cerca amb patrons. gratuïta i per a Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.fisc.scrabble.escolar.leximots


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.