Arriben les festes nadalenques, i fem un descans a les nostres activitats… però l’Scrabble en català seguirà el 2020!

Volem donar les gràcies a persones, empreses i institucions que ens segueixen donant suport. També agraïm d’aquest any que deixem les noves coneixences que hem fet, com ara la colla de “No em canviïs la llengua” i els nous entusiastes de l’Scrabble en català que obren portes a aquest joc a la seva ciutat o barri.

Hi ha molta feina i compromís de tot un equip rere les activitats que duem a terme. No seria possible sense les persones que es responsabilitzen de les noves trobades que s’estan organitzant. Tampoc podríem seguir endavant sense institucions com Política Lingüística, que ens donen suport.

També donem les gràcies al nostres donants del Teaming; encara que no tinguem ànim de lucre, les despeses són inevitables…

Començarem el 2020 amb campionats de Scrabble en català, tant en modalitat duplicada com clàssica, i trobades de joc arreu del territori.

Gaudiu d’aquestes festes, i si el cunyat té ganes de murga, desafieu-lo a una partida de Scrabble… Seguirà discutint-ho tot, però el podreu fer callar amb una simple comprovació al Leximots: «Veus, litxis existeix. Apunta 57 punts i calla!»

Bones festes!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.