Hem obert, des de la Federació Internacional de Scrabble en Català, un grup de Teaming per facilitar l’ajut de les persones solidàries que volen col·laborar amb nosaltres.

Scrabble en català per a tothom

Volem fer arribar al màxim de col·lectius (casals de gent gran, escoles, centres cívics, biblioteques, grups d’aprenentatge per a nouvinguts, etc.) que, jugant a scrabble, desitgen compartir i socialitzar els seus coneixements de llengua catalana d’una manera lúdica i integradora i, que pels motius que siguin, no disposen dels recursos necessaris per aconseguir-ho. Ajuda’ns, posa el teu gra de sorra, per fer realitat un projecte que contribueix a enfortir la nostra comunitat.

L’Scrabble és un joc lingüístic que permet aprendre i enriquir el nostre coneixement de la llengua catalana i, alhora, ens permet entrenar les nostres capacitats matemàtiques bàsiques, desenvolupar el nostre pensament lògic i les nostres habilitats estratègiques. Des de fa 10 anys, la Federació Internacional de Scrabble en Català té com a objectiu difondre la versió catalana d’aquest joc, practicat per milers de persones arreu del món, fent èmfasi en els seus avantatges educatius i cognitius.

Com fer-te teamer

Per unir-te al nostre grup de Teaming i fer-te teamer (col·laborador) nostre, et demanarà les següents dades: 

  • Un correu electrònic.
  • El teu nom i cognoms. 
  • Una forma d’aportar el teu euro: targeta o compte corrent.

Per si no coneixeu Teaming, t’informem: 

  • El web Teaming porta des de 2012 en línia i ja ha ajudat a recaptar 15.419.092 € per causes socials. 
  • Ja hi ha més de 290.820 persones que donen 1 € a mes i han indicat totes les seves dades, nosaltres entre elles. 
  • No es pot donar més d’1 € a un Grup, així que tots els que estem al Grup, donem el mateix i som tots iguals. És una quantitat simbòlica que està a l’abast de gairebé tothom.  
  • És totalment segur i transparent.  
  • És totalment gratuït. Teaming és sense ànim de lucre i, per això, no cobra res per oferir l’eina de recaptació de fons ni per registrar-se ni res. Tampoc es cobren comissions bancàries gràcies a un acord amb el Banc Sabadell, qui assumeix totes es despeses de comissions.

Teniu més informació a la pròpia pàgina de Teaming.

Esperem que us animeu a unir-vos al Grup, ja que per nosaltres cada euro compta: quan més siguem, més ajuda aconseguirem proporcionar.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.