Us convidem a cercar en aquests anagrames tres paraules relacionades amb la Festa Major de Gràcia amb aquestes fitxes de Scrabble! A més de a la nostra web i xarxes socials, també podreu trobar aquest joc en fulletons que durem el dijous 19 a l’activitat de Fraternitat de Baix!

Anagrames per la Festa Major de Gràcia 2021

Com s’ha fet a L’Hospitalet darrerament, hem creat uns anagrames per la Festa Major de Gràcia per facilitar la participació de les nostres activitats a més gent, ja que les activitats presencials estan una mica limitades, encara. Però això no vol dir que no pogueu venir a les miniduplicades de Fraternitat de Baix, us hi esperem!

Per donar la vostra resposta, veureu que hi ha una adreça web que us porta a un formulari (també hi podeu arribar amb el codi QR).

Els formularis que ens arribin amb totes les respostes encertades participaran en el sorteig d’un joc de Scrabble en català! 

El sorteig es farà mitjançant la web sortea2.com el dia 23 al vespre (acabada la Festa Major) i ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora mitjançant el seu correu electrònic per fer-li arribar el premi.

i la guanyadora ha sigut… La Sandra V.! Enhorabona!

guanyadora anagrames gràcia 2021

Ja ens vàrem trobar amb la Sandra i li vam fer lliurament del premi… Que el gaudeixis amb família i amics!

joc anagrames gracia scrabble

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.