El proper dissabte 14 de gener, tindrà lloc el 2n Campionat de Scrabble Duplicat de l’Hospitalet de Llobregat, a les 16.30 h, a la biblioteca central Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas, 44).

Serà el primer campionat oficial de l’any 2017, dins del circuit de la Federació Internacional de Scrabble en Català. No serà pas temàtic ni preparat, serà un únic i autèntic duplicat dirigit per l’ordinador.

La participació és gratuïta. Hi haurà quatre premis (1r classificat, 2n classificat, 3r classificat i el major nombre de jugades màster). Les inscripcions es poden formalitzar enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça: info@l-hescarras.cat

2n_campionat_duplicat_LH

El reglament de la partida duplicada, modalitat que elimina l’atzar i on compta la concentració, el domini del vocabulari i la constància, es pot consultar a l’enllaç següent:
https://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2016/09/reglamentdupli.pdf

El mateix reglament ens ha servit a les nombroses duplicades que hem estat organitzant ininterrompudament durant més de quatre anys, oficials i temàtiques, amb adults i nens, a competicions, festes majors i tallers.

Tota la informació a http://www.l-hescarras.cat/https://www.fiscrabble.cat/

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.