Carnestoltes

Arriba Carnestoltes… i el Club de Scrabble del Prat, el club més veterà del panorama de Scrabble en català als Països Catalans, amb més de 16 anys que avalen la seva història, ens proposa un torneig diferent, el 1r Torneig de Carnestoltes, diumenge 7 de febrer, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

Els circuits de la FISC destaquen per la seva vocació d’innovació i sobretot perquè als seus campionats, tornejos, concursos i tallers predominen els somriures i com no, una bona organització, on la comoditat dels participants és una constant.
En aquesta línia, al 1r Torneig de Carnestoltes, com no podia ser d’altra manera, heu de venir disfressats, de manera que durant les tres rondes matinals, a partir de les 10 fins a dos quarts de dues, podreu competir amb personatges històrics, de fantasia o emmascarats.

Sigueu valents, veniu amb la vostra performance preferida i, si es donés el cas extrem de no haver trobat cap disfressa, la organització us proveirà d’un element que us identifiqui, en una jornada tan especial i alegre. La disfressa us la podreu posar també a les instal·lacions del Centre Cívic. I, com sempre, hi haurà refrigeris a la sala.

Entre els premis, n’hi haurà un d’especial per la millor disfressa, amb acompanyament de música i ball, veritable colofó carnavalesc del torneig.

En acabar, dinarem a un dels locals pròxims, amb o sense disfressa, tot passant una tarda distesa, dialogant i amb bon humor.

Amants de l’Scrabble, no perdeu aquesta oportunitat de passar una bona estona, aparellant el dringar de les fitxes i l’esperit carnavalesc! A més, gratuïta

#‎scrabbleencatala‬‪#‎scrabblecat‬‪#‎scrabble‬www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat