El grup de Scrabble en català de Gràcia-Cassoles ha organitzat el primer campionat d’aquest joc el nou d’octubre a l’espai jove la Fontana.

La pandèmia va aturar també, al març del 2020, les activitats d’aquest joc de taula de paraules. La suavització de les restriccions ha permès que els grups de Scrabble escampats pel territori reprenguin les trobades.

sala fontana

Els scrabblistes de Gràcia i St. Gervasi han recomençat amb un campionat oficial, sota el paraigua de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

Vint-i-un jugadors d’arreu van omplir la sala gran de la Fontana. Els dringar de les bossetes, el lliscar dels faristols, els taulers amb mots estrambòtics… i les apel·lacions a la jutgessa van omplir matí i tarda.

participants

El podi l’han coronat avantatjades jugadores de Barcelona i Sabadell, amb reconeixement també per als debutants i la millor jugada amb “SS” de Cassoles.

Amb aquest primer campionat, el grup de Scrabble Gràcia-Cassoles reprèn l’activitat; el tercer dimecres de cada mes trobada scrabblística al CNL de riera de Cassoles 23 a les sis de la tarda. I, a més, els diferents campionats i torneigs que dirigeix la FISC.

Premis i classificacions:

  • 1a posició, per Montse Hergueta, del Queimada i SACS
  • 2a posició, per Àngels Marcé, del Queimada
  • 3a posició. per Eulàlia Llargués, del Club Sabadell (podi de dones!)
  • Millor paraula amb SS, per Joan Pons del SACS
  • Millor debutant, Martí Plana de Montblanc i nou fitxatge del Club de Gràcia-Cassoles
classificació Gràcia

Una part d’aquesta activitat s’ha dut a terme amb el finançament de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.