Aquest any el bon temps ens ha acompanyat en la 13a Fira del joc i el lleure en català, on col·laborem amb Plataforma per la Llengua donant a conèixer el joc de l’Scrabble en català. 9.000 persones han passejat i gaudit dels tallers i activitats de la fira.

Jpeg

Hem rebut la visita de moltes famílies, parelles i amics, també professors i components d’AMPAs, desitjosos de passar una bona estona jugant a l’Scrabble o aprenent les normes bàsiques del joc, descobrint un món de possibilitats didàctiques i de cohesió social, d’una manera lúdica i divertida.

També ens han vingut a saludar molts amics i coneguts, des de l’Hospitalet, la secretària del CNL i amistats de les xarxes socials, l’Enric Borràs del barri de Gràcia i fins i tot en Toni Bellatriu, president del Club de Scrabble de Canet de Mar i representant de la PxL a la seva ciutat…

Els socis de l’Hospitalet ens han ajudat molt, atenent la gent que s’acostava a la nostra parada. Moltes gràcies, Eladi, Cristina, Montserrat i Micaela!

Jpeg

Ha sigut una experiència molt maca, veient a nens i nenes aprendre les seves primeres lletres amb les fitxes o que gent d’arreu del món s’esforçava a fer alguna paraula en català (incloent grans seguidors del Barça!).

joclleure3

Agraïm la presència, a la Fira, de la presidenta del Parlament Carme Forcadell, que al 2011 ens concedia aquesta entrevista en defensa de la llengua catalana durant primera edició dels Jocs de Llengua de Sabadell, amb l’activitat que va portar a terme el Club de Scrabble de Sabadell (amb l’Andreu Massagué al capdavant, president del Club en aquells moments).

Donem les gràcies també  a l’Esther Franquesa, directora del Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, que no falta mai a la cita donant suport a la nostra tasca, tant de la Federació Internacional de Scrabble en Català en la vessant d’adults (amb la creació de nous Clubs i grups de Scrabble en Català) com de Scrabble Escolar (que ja va pel VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans).

Dels components de la PxL, agraïm a la Isabel Romano que sigui el nostre contacte a la seva entitat i hagi estat la iniciadora del projecte de Scrabble en català a la Plataforma per la Llengua, al Sergi Sabaté, al David… Moltes gràcies a tots per a creure en el que pot aportar l’Scrabble a la llengua!

Jpeg

Totes les imatges aquí.

 

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.