11è OBERT de SCRABBLE del Prat 2015

El 11è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc el diumenge 20 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Catamots, els Serveis Informàtics Delos, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i Mattel.

Enguany tornem a jugar a l’Scrabble i alhora a gaudir d’una setmana històrica, abans de les eleccions.

No us perdeu els premis de l’ 11è Obert del Prat 2015 i la resta de sorpreses!

El Club de Scrabble del Prat de Llobregat obre la nova temporada de campionats oficials de la FISC, 2015-2016, convidant tots els afeccionats a l’Scrabble a una nova edició del clàssic Obert del Prat, on regnaran, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 6 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.

La inscripció es un donatiu de 8€ i es formalitza preferiblement a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic d’avall, o bé el mateix dia del campionat.

scrabbleprat@hotmail.com

HORARI

09:45-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:15-14:00: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:45: Tres darreres rondes.
20:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat

A la sala hi haurà, com sempre, una taula amb delícies per a esmorzar i berenar, igual que alguna sorpresa per l’ocasió.

El dinar serà de lliure elecció.. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. A prop hi ha també un restaurant asiàtic on, a partir de 12€, es poden triar menús suculents. Per als gurmets, el Restaurant del Llac ofereix substàncies alimentàries sofisticadament guisades a partir de 25€. i sempre un entrepà i una beguda a diferents llocs.
#scrabbleprat #scrabbleencatalà #scrabblecatPRAT XIe OBERT CARTELL _o


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.