Vídeo reportatge, imatges i classificacions.
L’Scrabble Escolar ha tingut una nova cita a Castelldefels a la biblioteca Ramon Fernàndez Jurado .96 escolars de 12 escoles diferents han jugat una altra final prèvia de scrabble en català, en dues categories 1r i 2n de secundària i 5è i 6è de primària
Enfront de la veterania dels alumnes de 1r i 2n de l’ESO es veien les cares de sorpresa i estupefacció dels novells alumnes de 5è de primària, en entrar a la magnífica sala, en la seva primera experiència en una final … però en tots ells el denominador comú era la IL·LUSIÓ.
https://youtu.be/AgI-HbIaPQQ
Agraïm a tots els tutors professors i directors dels centres la seva implicació en el projecte i com no a l’Ajuntament de Castelldefels des del seu departament d’Educació i Joventut per la dedicació perquè aquest campionat segueixi sent un dels pioners i més multitudinari del Campionat Escolar dels Països Catalans. També donar les gràcies a tots els participants per assumir amb total esportivitat el compliment de les mínimes regles de la competició i dels resultats obtinguts.
Baixa’t les imatges que mès t’agradin :
https://drive.google.com/folderview…

Demostrant que l’Scrabble és una manera lúdica i divertida de defensar la llengua sent un instrument d’integració i cohesió servint per la millora de l’ortografia i el càlcul mental.
Les 10 primeres parelles de cada categoria són les classificades per acudir a les Grans Finals del dia 12 de març, al Prat de Llobregat a l’escola del Parc, entrada per l’avinguda del Canal. Al matí a partir de les 10 hores Primària 5è i 6è. A la tarda a partir de les 16 hores secundària 1r i 2n.
El nostre agraïment molt especial a l’ Esther i Jose Luis de l’Ajuntament també als voluntaris i jutges del torneig: Adela, Santi, Arola, Sayaka i Francesc de Scrabble Escolar i tots els membres de l’equip que han treballat perquè aquest somni es faci realitat any rere any i com no a la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) que amb els Clubs i grups implicats donen el suport necessari per tot el territori dels Països Catalans.
www.scrabbleescola.cat www.fiscrabble.cat ‪#‎castelldefels‬‪#‎scrabbleencatala‬ ‪#‎scrabblecat‬ ‪#‎scrabble‬.

castell foto grup prim 2016

clasi castell 5è-6 2016

castell grup secun 1r 2n

 

clasi castell 1r 2n 2016


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.