El divendres, 10 d’abril, tindran lloc les finals de primària i secundària de la XX edició del Torneig escolar de Scrable en català de Castelldefels, organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels, la Biblioteca Central de Castelldefels, les AMPA dels centres d’ensenyament participants, ScrabbleEscolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català i Mattel.

Cada any s’hi apunten més centres, de manera que, després dels tallers i concursos intraescolars, enguany seran 8 els centres de primària i 5 els de secundària de Castelldefels, que n’enviaran els representants divendres, a les finals! Les escoles que competiran a la Final de primària són: Edumar, Jacint Verdaguer, Els Pins, Frangoal, Antoni Gaudí, Sant Ferran, Can Roca i Margalló, i els instituts que participaran en la Final de secundària: Mediterrània, Castelldefels, Les Marines, Frangoal i Sant Ferran.

Els alumnes millor classificats el divendres vinent, es classificaran a la VI edició de les Finals de Scrabble Escolar en català del Països Catalans, de primària i secundària, que es disputaran el dissabte, 18 d’abril, a l’Escola del Parc (c/ Fondo d’en Peixo, 3), del Prat de Llobregat.

Com a novetat, dos centres castelldefelencs: Frangoal i Castelldefels, estaran presents també amb alumnes de 3r d’ESO a la Final dels alumnes de 3r i 4t de secundària, que tindrà lloc una setmana més tard, el dissabte, 25 d’abril, a l’Espai Avinyó-Llengua i Cultura (c/ Avinyó, 52), de Barcelona.


2 comentaris

Teresa Tort · 8 d'abril de 2015 a les 17:48

Quin goig veure tota aquesta afició imparable!

admin · 9 d'abril de 2015 a les 19:38

Moltes gràcies! També pel teu gran suport 🙂

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.