El 12è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat ha tingut lloc el diumenge 18 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Catamots, i el suport del CNL de Catalunya, Plataforma per la Llengua, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa i Mattel.

12-3

Vídeo de la Jornada :

12-15

20 jugadors de 8 Clubs diferents d’arreu de Catalunya, obrint la temporada de la FISC, s’han enfrontat en sis rondes, tres al matí i tres a la tarda, en una nova edició del clàssic Obert del Prat, on, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat han sigut els triomfadors.

https://youtu.be/a0tsk2Gerx4

12-12
Sense oblidar el suculent bufet que ha rebut als participants, entrepans de tonyina amb olives i pebrot, de xoriço ibèric, pernil dolç i pa integral i tota una varietat de dolços que han acompanyat als jugadors fins el repartiment de premis.
1r Lloc Antoni Arcas CS Queimada
2n Lloc Arola Conesa CS Premià de Mar
3r Lloc Anna Perales CS Queimada
4t Lloc Àngels Castells CS Vilafranca
5è Lloc Joan Barceló CS Badalona
Millor jugada amb NY (Castanyer, 88 punts) Rosa Maria Cot CS Queimada
Millor scrabble amb P (apitxats, 284 punts) Andreu Cabré CS Sant Andreu de Palomar

12-8

12-11

12-7

12-10

12-5

Va obrir la sessió la nova vicepresidenta de la FISC Cristina Bassons fent un breu resum de la nova normativa per a aquesta temporada

12-13

També vàrem comptar amb la inestimable col·laboració de la secretària de la Federació, Arola Conesa que alhora de jugar i quedar en un meritori segon lloc ajudava en les tasques d’arbitratge i classificacions a la jutgessa principal Adela Ruiz.

12-912-14


La cloenda de l’acte la va portar a terme el president del Club del Prat Francesc Gallen, juntament amb la presència de la presidenta de la FISC Sayaka Kamikariya que va poder acudir al final de la jornada.

12-6

Destacant els aspectes més importants, no solament del XII Obert del Prat sinó, de la tasca duta des de la Federació des de fa 8 anys , per l’anterior junta amb l’Octavian Mocanu al capdavant, portant a la FISC al nivell actual d’èxit i reconeixement i reafirmant el seu total suport a la, jove, nova junta i convidant com sempre a altres grups i aficionats a aquest joc a participar d’aquest engrescador projecte. On el nexe d’unió principal és l’estima l’idioma a través d’un joc lingüístic que ens apropa a tots els àmbits territorials, i a les persones, des dels més joves als més adults.

Totes les imatges:
https://drive.google.com/folderview…