VÍDEO del III Concurs de Scrabble del Maresme, 2015

CANET GRUP 2015

La tercera edició del Concurs de Scrabble del Maresme, celebrada el dissabte 14 de novembre a la Masoveria de Canet de Mar, ja té nou guanyador. En Salvador Batlle del CS Sabadell.

14 participants de clubs de Cerdanyola, Sabadell, El Prat, L’Hospitalet, Premià de Mar, Matadepera, Celrà i Canet, han jugat entre tots 21 partides d’un contra un, repartides en 3 rondes.

Els premiats són:

1r classificat: Salvador Batlle (CS Sabadell), 3 partides guanyades

2n classificat: Octavi Mocanu (CS Cerdanyola), 3 partides guanyades

3r classificat: Àlex Abad (CS Matadepera), 2 partides guanyades

Millor jugada amb ela geminada: Mireia Illa (CS Canet) amb el mot “Bel·licós” (73 punts)

Scrabble de màxima puntuació: Cristina Bassóns (CS L’Hospitalet) amb el mot “Enganxi” (112 punts)

Millor jugador del CS Canet de Mar: Mercè Gabardós (amb dues partides guanyades i cinquena a la classificació)

Tots els guanyadors han rebut una samarreta de Joan Brossa i els tres primers classificats hi han afegit Cava per la llengua. Ambdós premis ben propis de Plataforma per la Llengua. El cava commemoratiu de Bodegues Sumarroca dels 20 anys de l’entitat i la samarreta amb l’obra de Joan Brossa de 1997 on s’hi llegeix un missatge clar: “Volem viure plenament en català”.

Adela Ruiz ha complert amb escreix la tasca de jutgessa en aquesta competició igual que en moltes altres. Gràcies a la implicació de tots els membres de la FISC, seguim impulsant i promovent inesgotablement l’Scrabble i la llengua catalana per tot el territori dels Països Catalans.

A l’inici del torneig hi ha hagut un minut de silenci per les víctimes dels atemptats de París i per mostrar el rebuig als actes de terrorisme.

La quarta edició del concurs es celebrarà a la població veïna d’Arenys de Mar, tal com va ser a la segona, per l’alternança dels dos municipis de la competició.

Més informació a:

http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble
http://www.facebook.com/scrabble.canet
#‎scrabbleencatala‬‪#‎scrabblecat‬‪#‎scrabble‬www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat