La gelor de l’hivern no va impedir que l’Scrabble en català arribés per primer cop a la fira del joc de referència al Berguedà: la V Fira del joc i de Nadal de Berga que organitza La Cia de Jocs l’Anònima, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

Tot estava pensat per a fer passar a petits i grans un fantàstic dia dedicat a l’esperit lúdic: diverses carpes i jocs al carrer on es podien conèixer nous jocs, o redescobrir-ne d’antics.

En el nostre cas, moltes famílies es van acostar a la nostra parada, una de les més grans, per a aprendre a jugar o saber-ne més del joc.

Com sempre, l’Scrabble es pot adaptar a totes les edats i condicions: nens massa petits per comptar, ajudaven als pares o germans grans a trobar alguna paraula, fills ensenyaven als seus pares paraules en català, tietes que redescobrien amb els nebots un joc de la seva infantesa, grups d’amics que passaven una bona estona junts fent quelcom diferent…

Agraïm a l’Òscar Garcia i a tot l’equip de La Cia de Jocs l’Anònima la confiança i el suport que ens han mostrat i… ens veiem en la propera edició!

També als monitors de les taules: Josep, Armand, Cristina i Francesc, sempre amb l’esperit alegre i animós, inclusiu i didàctic que caracteritzen les demostracions de la Federació i de Scrabble Escolar en Català.

#scrabblecat #scrabbleencatalà #escrable #scrabble


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.