Cartell_tallers_I tu, jugues en català p

El dissabte, 8 de novembre, de 17 a 19 hores, s’organitzarà un Tast de Scrabble en català a Vilanova i la Geltrú.

El taller és part de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú i estarà organitzat pel CNL de l’Alt Penedès i el Garraf i la Federació Internacional de Scrabble en Català.

A la darrera part, de 6 a 7 del vespre, s’organitzarà un concurs de Scrabble amb premis, cortesia dels patrocinadors de la Fira.

VIDEO REPORTATGE
Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú 2014
Organitzat pel SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú, CNL de l’Alt Penedès i el Garraf . amb la col·laboració de la FISC Federació Internacional de Scrabble en Català i membres dels Clubs de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, del Prat i de Cerdanyola del Vallès.
Amb la presència i el retrobament amb Teresa Tort pionera i impulsora de l’ Scrabble a les escoles de Castelldefels una tasca que durant 15 anys va realitzar d’una manera entusiasta deixant un llegat de més de 12000 alumnes que van conèixer els avantatges de jugar a scrabble en aquelles maratonianes jornades on la bona harmonia i el respecte i les ganes de participar eren tot un emblema. Gràcies Teresa pel testimoni passat a Scrabble Escolar i la FISC i per la teva tasca en defensa de la llengua.desde les escoles i per fer estimar la nostra llengua desde una vessant lúdica i divertida.amb el respecte a la diversitat .

Cartell_VNlG_2014 p


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.