reus_2015_video

reus_01

El CNL de l’Àrea de Reus, “Miquel Ventura”, en col·laboració amb la Federació Internacional de Scrabble en Català, han dut a terme, dins la campanya “I tu, jugues en català?“, un taller de Scrabble, al centre comercial El Pallol de Reus. Més de 30 persones s’han assegut a les taules parades amb jocs de Scrabble, mentre que els més menuts han format paraules al tauler magnètic, sota la supervisió de Cristina Bassóns i Francesc Gallén, qui han conduït l’activitat de Scrabble. Al final de l’activitat, s’han sortejat dos jocs de Scrabble.

reus_02

Donem les gràcies a Maria Dolors Sardà, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Reus i presidenta del CNL de l’Àrea de Reus, “Miquel Ventura”, Anna Saperas, directora del CNL de l’Àrea de Reus, “Miquel Ventura”, pel suport i la presència a l’esdeveniment, així com a Josep Maria Fort, coordinador principal del taller de Scrabble.

reus_03

Els membres de la Federació Internacional de Scrabble en Català, a través dels clubs membre, i Scrabble Escolar, segueixen les col·laboracions amb els centres de normalització lingüística de Catalunya, amb la mateixa il·lusió de popularitzar aquest meravellós joc i esport, com a eina per a aprendre el català, jugar i socialitzar.

reus_04

L’esdeveniment escrablístic ha estat reflectit als mitjans de comunicació:


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.