Tornem a dur lScrabble a lUniversitat Catalana dEstiu 2019 a Prada de Conflent! Farem tallers i un fòrum obert.

Els tallers seran els dies 20, 21, 22 i 23 d’agost, de 15 a 17 h. Tothom pot apuntar-s’hi, no cal conèixer el joc. Serà una bona manera de practicar el català qui l’estigui aprenent o simplement descobrir una forma de divertir-se amb els amics i família o conèixer noves amistats…

També, el dijous 22 d’agost a les 18 h, farem una conferència anomenada: «L’Scrabble com a eina pedagògica i de comunitat: El Campionat Escolar dels Països Catalans, els clubs i la presència de la llengua catalana en l’Scrabble internacional».

Us hi esperem!

És una oportunitat per a conèixer Prada, la comarca del Conflent i la Catalunya Nord. La diferència amb altres campus universitaris d’estiu és que, durant aquests dies, els assistents comparteixen les classes universitàries del matí (de 9 a 12 h), els actes i commemoracions (de 12 a 13 h), els tallers (de 15 a 17 h), els debats (de 17 a 18 h), els espectacles (de 21 a 23 h), el cinema (de 23 a 00.30 h) i el bar musical (fins a les 2 h).

Per registrar-se a totes les activitats que es faran a la Universitat Catalana d’Estiu podeu veure tota la informació aquí.

Prada, Conflent, Catalunya Nord, Països Catalans, taller, 2019, FISC, Federació Internacional de Scrabble en Català

La Federació Internacional de Scrabble en Català farà tallers de Scrabble en Català a l’UCE (Universitat Catalana d’Estiu 2019) a Prada de Conflent

#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #escrable


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.