La Plataforma per la Llengua Canet de Mar representa el nucli entorn de la qual s’està creant el futur Club de Scrabble Canet de Mar. Per a atreure jugadors de totes les edats, la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) hi ofereix el suport, per a organitzar properament un taller d’iniciació, així com introduir aquest joc lingüístic a través de tallers infantils a les escoles en horari escolar o extraescolar, i per a participar al IV Campionat Escolar 2013.

Amb aquesta finalitat, en podeu consultar el web amb tots els detalls pertinents: http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble

Podeu visitar-ne també la pàgina comunitària del Facebook:

http://www.facebook.com/scrabble.canet

Coneixes CATAMOTS?

Entra a: http://www.catamots.cat, registra’t i juga una partida en aquest joc en línia de paraules creuades genuïnament català per anar agafant pràctica. CATAMOTS és un joc multijugador (de 2 a 4 persones). També pots jugar individualment contra el robot “MOTS“. T’atreveixes a competir-hi? Està preparat per mesurar els teus propis límits amb les paraules. És una eina molt útil sobretot per a l’entrenament individual, ja que el robot escull sempre les jugades de puntuació màxima, sovint espectaculars!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.