A Olot es celebra Fira de Sant Lluc cada any, i aquesta vegada, amb Scrabble en Català!

Famílies, parelles, amics… es van acostar al Firal Petit per jugar a l’Scrabble, una activitat oberta a tothom que formava part de les activitats dedicades a commemorar l’Any Fabra.

Per una banda, hi havia un scrabble gegant on s’amagaven paraules vinculades amb la vida i obra de Pompeu Fabra. Per l’altre, diversos jocs estaven disponibles per jugar una partida o aprendre les beceroles del joc.

scrabble, català, Olot, Garrotxa, FISC, CNL, Sant Lluc

Tots els participants rebien un obsequi. A més, es podria omplir una butlleta per entrar en un sorteig final: està en joc sis exemplars del còmic Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua, i altres llibres, i dues entrades per a l’espectacle de màgia de Dakris, el 15 de desembre al Teatre Principal.

Coincidia que aquell dissabte s’escollien els hereus i pubilles d’Olot i de la Garrotxa. És una tradició que compta amb més de 40 anys d’història i d’on sortiran els 4 representants de la comarca i la ciutat d’Olot. Els candidats i candidates anaven a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot, on el govern municipal els hi havia preparat una recepció oficial. Però han tingut el simpàtic gest de jugar un parell de jugades a l’Scrabble en Català. Tradició i cultura, trets fonamentals del Poble Català!

scrabble, català, Olot, Garrotxa, FISC, CNL, Sant Lluc

El Garrotxí va fer un petit article i un vídeo de la nostra activitat. Moltes gràcies!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.