Nou acte conjunt de «No em canviïs la Llengua» i la Federació Internacional de Scrabble en Català a Sant Antoni (Barcelona).

El lloc de trobada ha estat l’Espai Veïnal Calàbria 66 al barri de Sant Antoni, gràcies al contacte que ja hi teníem d’una activitat anterior amb ells i el CNL que s’hi allotja.

La introducció de l’acte ha estat a càrrec de la presidenta de la FISC, Cristina Bassóns, presentant les components de la campanya «No em canviïs la Llengua». 

L’Eva, la veu autòctona, ens ha explicat una anècdota curiosa… Pots somiar en diferents llengües, depenent del moment de la teva vida, i la gent que t’envolta? I tant!

La Carmen, nascuda a Romania i establerta a Catalunya des de fa uns anys, ens ha parlat dels sentiments i de la poesia, amb un bonic poema de Joana Raspall.

Rosario Palomino, nascuda al Perú i impulsora d’aquest moviment social, que empatitzar amb els alumnes del CNL de l’Eixample que ens acompanyaven.

Juguem a scrabble en català!

A continuació vam passar a les taules on estaven preparats els taulers de joc de scrabble en català. Hi havia qui ja coneixia el joc i mostrava molta pràctica. D’altres, en jugaven per primer cop. Els monitors de la FISC (Armand, Francesc i Cristina), la Francesca de grup de l’Atelier i les mateixes noies de «No em canviïs la llengua», van assessorar-los en la recerca de mots. 

Vam plegar un pèl tard, però les partides estaven molt emocionants! Esperem que segueixin amb aquestes ganes!

Properes trobades…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.