La Plataforma per la Llengua de Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, el Club de Scrabble de Sabadell, el CNL de Sabadell, el Voluntariat per la Llengua, Abacus, Mattel i la Federació Internacional de Scrabble en Català, coincidint amb la festa major de Sabadell, van organitzar el cap de setmana del 8 i 9 de setembre, a l’Acadèmia Catòlica de Sabadell, el 3r Superdictat i, respectivament, el 3r Concurs de Scrabble en català.

Per a fer front als antulls del temps, es va prendre la decisió de passar a un espai tancat, a recer dels xàfecs.

Gràcies a la magnífica organització dels membres de la Plataforma per la Llengua de Sabadell, coordinats per la infatigable Laura Pujol, la sala es va omplir de jugadors plens d’entusiasme, alguns prenent part a una experiència semblant per primera vegada, d’altres en canvi amb anys d’expertesa, tant del club de Scrabble amfitrió, com de l’hospitalenc l’Hescarràs, donant consells perquè tothom gaudís de l’encís del joc.

Volem destacar la taula jove, on 14 infants van estar competint amb molta joia, navegant pels captivadors meridians de la llengua catalana.

Va representar una agradable sorpresa trobar-hi alumnes del Campionat de Scrabble Escolar de Sabadell, que es van oferir a ajudar els companys menys experimentats, posant així de relleu els valors que la Federació Internacional de Scrabble en Català impulsa: esportivitat, integritat i competitivitat.

La cloenda es va fer amb el lliurament de diplomes de participació al 3r Campionat dels Jocs de Llengua de Sabadell.

Agraïm l’esforç de tots els organitzadors, així com la presència dels participants! Ens hi tornarem a veure d’aquí a un any, al 4t Concurs de Scrabble de Sabadell, sempre jugant amb la llengua…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.