Els sorolls del mercat, el trànsit dels carrers…

El CS l’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat inicia una nova temporada de dinamització del joc de Scrabble a les biblioteques del municipi.

CAM00186

CAM00187

A la sala de presentació, Francesc Gallèn, secretari de la Federació Internacional de Scrabble en Català, comença la demostració i l’explicació del reglament bàsic del joc.

CAM00193

Entre el públic present, es troba el Joel qui, amb només 8 anys, s’aventura amb valentia a explorar el món dels mots. Amb l’ajut de la infatigable sòcia del Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, Sayaka Kamikariya, el Joel amanseix a F10 un valuosíssim nyu.

CAM00192

A la sala infantil, els més joves disposen de jocs de Scrabble, per a jugar-hi cada dissabte!

CAM00195

Mentre el Joel segueix domant les paraules, la Victòria, una nena molt alegre i encantadora, junyeix una zebra de molts punts, sota la supervisió d’Hèctor Cesena, soci de l’Hescarràs.

CAM00198

A la Florida, un barri multicultural per excel·lència, el CS l’Hescarràs seguirà fomentant el joc de l’Scrabble, com una eina per a l’aprenentatge del català, comptant amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i la biblioteca de la Florida. Agraïm a la directora Cristina Amatriain el gran ajut que està oferint.

CAM00199


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.