El dissabte 28 de maig es disputarà el 1r Gran Campionat de Scrabble de Barcelona en català a la Lleialtat Santsenca (c/ Olzinelles, 3) al barri de Sants de Barcelona. 

Aquest primer gran campionat l’organitza Plataforma per la Llengua de Barcelona i la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) amb la voluntat de crear un campionat estable de gran format que pugui atraure el màxim de jugadors d’arreu el domini lingüístic. 

El campionat es jugarà a sis partides en sistema suís durant tot el dia (tres partides al matí i les tres restants al vespre). Les inscripcions són obertes mitjançant el formulari que trobareu més avall a totes les persones majors de 16 anys. Per formalitzar la participació al gran campionat de Barcelona només cal emplenar les dades i haver llegit amb anterioritat el reglament. El preu de la inscripció serà de 14 € amb un descompte de 4 € per als socis de Plataforma per la Llengua i/o federats de la FISC (el descompte no és acumulable). El pagament de la inscripció es cobrarà el mateix dissabte 28 de maig abans de començar la competició, i es podrà fer en efectiu o targeta. La inscripció al gran campionat donarà dret a tot el material necessari per jugar, a una ampolla d’aigua i a un petit obsequi. 

Durant el transcurs del Gran Campionat de Barcelona hi haurà disponible per als jugadors un servei de bar on es podran adquirir begudes com cafè, aigua, refrescos o cervesa.

CRONOGRAMA DE LA JORNADA 

9.30 h – Obertura de portes i acreditacions. 

10 h – Parlaments de benvinguda. 

10.15 h – Inici de la primera partida. 

11.15 h – Inici de la segona partida. 

12.15 h – Inici de la tercera partida. 

13 h a 16 – Descans per dinar 

16 h- Inici de la quarta partida. 

17 h – Inici de la cinquena partida. 

18 h -Inici de la sisena partida. 

19 h – Entrega de premis. 

20 h – Finalització del Gran Campionat de Barcelona. 

PREMIS 

1r Classificat – 1.000 €

2n Classificat – 400 € 

3r Classificat – 200 € 

Millor jugador menor de 25 anys – lot de premis en espècies. 

Millor jugador debutant – lot de premis en espècies.  

Millor paraula amb “l·l” – lot de premis en espècies. 

Premis escalats segons classificació final. 

Nota: No es tindrà accés a més d’un premi per jugador. 

INSCRIPCIÓ 

Fes servir el formulari al final de l’article de Plataforma per la llengua per a la teva preinscripció. Recorda que hauràs de formalitzar el preu d’inscripció el dia del torneig abans de començar.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.