S`ha celebrat el 5è TORNEIG INTERINSTITUTS DE SCRABBLE EN CATALÀ organitzat per L’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet i el Club de Scrabble de L’Hospitalet amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, l’Scrabble Escolar i la Federació Internacional de Scrabble en Català.

Per cinqué any consecutiu se celebra el Campionat escolar entre instituts a l’Hospitalet de Llobregat aquest cop 6 instituts i més d’un centenar d’alumnes han estat en el magnífic entorn de l’espai Jove de ca n’Arús,, un espai ideal per al desenvolupament del Torneig, IES Margarida Xirgu, IES Bisbe Berenguer, IES Santa Marta, IES Fontserè,IES Torres i Bages, escola Canigó.

Donem les gràcies sobretot als participants, els alumnes dels sis IES que amb la seva esportiva actitud han anat ronda darrera ronda aprofundint en el ritme de joc i en la sana competitivitat i desgranant paraules que al principì semblaven resistir-se.Una gran jornada de scrabble en català i de cohesió i integració.

A la categoria de 2n cicle (3r-4t d’ESO) l’ escola Canigó ha marcat des del principi les primeres posicions i han demostrat que s’han preparat a consciència per arribar a la Gran Final del IX Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2018  del dia 12 de maig a Barcelona a la Biblioteca Sagrada Familia al mati.

Han colocat 7 parelles entre les 10 primeres, i les tres posicions de podi

A la categoria de 1r Cicle (1r-2n d’ESO) l’escola Santa Marta també ha marcat des del principi les primeres posicions i han demostrat que aquest any també  s’han preparat a consciència per arribar a la Gran Final tant del dia 21 d’abril a Altafulla (Tarragona), sala La Violeta, carrer Sant Antoni Abad 11, al matí a partir de les 10,15 h. com pel dia 12 de maig a Barcelona Biblioteca Sagrada Familia.
Si no hi podeu assistir comunicar-ho al centre escolar per permetre que altres parelles classificades en posicions inmediatament inferiors hi accedeixin.

 

Agraïm amb especial afecte la implicació dels professors i directors dels centres sense ells aquest projecte no seria possible

i per entrenar una nova eina vàlida del joc de l’ scrabble en lìnia per a tots els dispositius, de manera gratuita  sempre www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble

 

 

 

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.