Aquest taller virtual va anar a càrrec de Francesc Gallen i Andreu Pont, membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

taller_virtual_vxl_scrabble_catala_monitors

Dijous 27 de maig, de 19 a 20 h, una vintena de persones, la majoria voluntàries i aprenentes del Voluntariat per la llengua (VxL) es van connectar, a través del Teams, al cinquè taller virtual organitzat pel CNL del Vallès Oriental amb el títol ‘Juguem a Scrabble‘, que va anar a càrrec de Francesc Gallen i Andreu Pont, membres de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català).

Durant l’activitat, divertida i lúdica, en Francesc i l’Andreu ens van explicar com es juga a l’Scrabble: normes, puntuacions, distribució de fitxes… Després, tots els participants, alhora, van jugar amb les mateixes lletres per trobar paraules relacionades amb el joc a través d’un tauler virtual.

“Xarranca”, “xiula”, “escacs”, “parxís”, “rauxa” i “joguina” van ser algunes de paraules que els assistents, convertits en jugadors, van trobar amagades als faristols, també virtuals. D’aquesta manera també vam voler commemorar el Dia Internacional del Joc!

taller_virtual_vxl_scrabble_catala_tauler

Entre les respostes que hi va haver pel xat i també aquells que s’atrevien a dir-les directament, es va crear un bon ambient de joc i el temps va passar volant.

Era la primera vegada que fèiem una activitat conjunta de forma digital amb el CNL del Vallès Oriental, però fa anar molt bé!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.