La Plataforma per la Llengua de Canet de Mar, el Centre de Normalització Lingüística del Maresme, la Federació Internacional de Scrabble en Català, i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Canet de Mar organitzen el dissabte 6 d’abril la primera edició dels Jocs de Llengua.

El matí estarà dedicat a un Superdictat que començarà a les 12 del migdia i es farà a l’Aula Magna del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil – Escola de Teixits de Punt, ubicat a la pl. de la Indústria, 1. El primer classificat rebrà una tauleta tàctil, i els dos següents sengles jocs de Scrabble en català!

A la tarda se segueix amb el registre lèxic, però canviant d’indret: un Taller d’iniciació a l’Scrabble, al Centre Parroquial (la sala de l’antic bar, a la 1a planta), al c/ Eusebi Golart, 18. El taller començarà a les 17 hores, amb una exposició interactiva dels fonaments de l’Scrabble. De 18 a 20, tant principiants com jugadors amb experiència estan convidats a compartir taulers i fitxes, i també a donar-se d’alta al nou Club de Scrabble de Canet de Mar!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.