video_1

El rigorós fred del febrer no va poder impedir que els amants del joc de Scrabble, a part el club amfitrió, del Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Sabadell, Premià de Mar, Celrà, Matadepera, Girona i Eivissa, es trobessin a les confortables instal·lacions del Centre Cívic Les Fontetes, per a disputar el IV Campionat de Scrabble en català de Cerdanyola del Vallès, organitzat pel Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, el Centre Cívic Les Fontetes, la Federació Internacional de Scrabble en Català i el Restaurant El Celler de l’Avi.

jug2

Disposats a jugar-se els trofeus durant les sis rondes programades, tres al matí i tres a la tarda, els participants es van submergir de seguida en l’univers dels mots, absorts per trobar les millor combinacions que els donessin la victòria.

jug1

El meridià del campionat va estar marcat per un saborós dinar al Celler de l’Avi.

jugdin

Les tres rondes de la tarda van ser definitòries en la configuració del podi, sobretot les dues darreres, en què els resultats van deixar obert qualsevol desenllaç.

jug4

A les vuit del vespre, un cop revisats els resultats i els rècords, es va passar a l’esperat moment dels lliuraments de premis.

jug3

El 1r premi va recaure amb tots els honors en el representant del CS Sabadell, Carles Cassanyes, guanyador de 5 de les 6 rondes.

p1_carles

La 2a plaça la va ocupar el representant de l’Scrabble Girona, Patxi Navarro amb 4 de 6 victòries.

p2_patxi

La medalla de bronze la va aconseguir el representant del club cerdanyolenc, Octavian Mocanu, també amb 4 victòries de 6 partides.

p3_tavi

El rècord a la millor jugada amb NY el va assolir el jugador de l’Scrabble Club Sant Andreu, Joan Pons, amb RENYS (70 p.)

pny_joan

classif_final

Agraïm la presència de Noèlia Díez de TOT Cerdanyola i a la redacció de la publicació pels articles i les notícies publicades abans i després del Campionat!

Tot_CDNY_2

Tot_CDNY_1

També moltes gràcies a l’equip arbitral que van jugar un paper fonamental en el bon transcurs del Campionat: Arola Conesa i Sònia Sancho.

video_2

Categories: Campionats

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.