L’escola la Nostra Llar va acollir la primera edició de la final del II Campionat de Scrabble Escolar en català de primària Sabadell. L’esdeveniment va estar organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, el Club de Scrabble de Sabadell, Scrabble Escolar, la Federació Internacional de Scrabble en Català, Catamots, l’escola la Nostra Llar i Mattel, amb la col·laboració de les AMPA de les escoles participants, els clubs de Scrabble de Cerdanyola del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu de la Barca i Jugar X Jugar, i va aplegar 28 parelles (57 alumnes) de 8 centres d’educació primària sabadallencs, que durant tres rondes es van disputar les places classificatòries per a la final del IV Campionat de Scrabble Escolar en català del Prat de Llobregat, el 25 de maig.

Més avall presentem els llorejats i les classificacions finals d’una tarda apassionant (les parelles en vermell a la taula d’avall estan classificades per a la final del IV Campionat de Scrabble Escolar en català):

1r lloc: Jan Quintana i Blanca Quintana – Agrupació Pedagògica Sant Nicolau

2n lloc: Borja Merino i Aleix Guarch – Escola la Nostra Llar

3r lloc: Joan Montaner i Aleix Medina – Escola la Nostra Llar

Agraïm l’ajut incondicional del Sr. Joan Esteve, president de l’AMPA de l’escola la Nostra Llar, així com la participació de tots els alumnes, pares, mestres i professors, autoritats, col·laboradors i voluntaris, i en especial la presència de l’Il·lm. Sr. Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell, el Sr. Ramon Burgués, regidor d’educació, la Sra. Carme Pallès, responsable del programa municipal “Ciutat i Escola”, la Sra. Montserrat Mateu, presidenta d’Òmnium Cultural a Sabadell, la Sra. Anna Maria Aguiló, expresidenta d’Òmnium Cultural a Sabadell, l’escriptor Lluís Subirana i del col·lectiu sencer de l’entusiasta Club de Scrabble de Sabadell, capitanejat pel president Andreu Masagué!

Els moments més emblemàtics es poden reviure a través d’aquest vídeo.

La premsa també se n’ha fet ressò, amb dos articles, de la publicació iSabadell i del Diari de Sabadell.


1 comentari

Concha · 25 de febrer de 2014 a les 13:53

Bon dia, som l’escola El polvorí de Barcelona i ens agradaria poder connectar-vos amb vosaltres per rebre informació sobre les competicions que organitzeu, donat que aquest any hem començat jugar amb els Scrabble i els nens estan molt engrescats: Esperem la vostra informació. Gràcies

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.